
בישול
ידע: נלמד להכיר חומרי גלם, מרקמים וצבעים. נחבר בין טעמים ונלמד תהליכים במטבח ובחיים. נחקור מדינות ותרבויות שונות, נתחבר לשורשים ולסיפורים שמאחורי המאכלים.
מיומנות: טכניקות בישול שונות, עבודה עם כלי מטבח שונים, סדר וניקיון, לוחות זמנים, עבודת צוות ועזרה לאחר
ערכים: אחריות, יעילות, יסודיות, זהירות, יצירתיות, התלהבות
השיעור מיועד לכל מי שאוהב לבשל ורוצה לרכוש כלים לעבודה מהנה ויצירתית במטבח
מרחב מטבח- נבשל ונאפה דברים שנבחר מחוברות מתכונים וגם נאלתר בעצמנו, נלמד לעבוד עם כלי מטבח ומכשירים שונים, נעבוד בעבודת צוות ונהנה מהתוצר הסופי.